2011. december 17., szombat

A mellrákról máshogyan                                                                                                                 

Idézet egy oldalról:


„Még soha nem olvasott ehhez hasonló cikket a mellrákról. Ez az a riport, melyet az iparág cenzúrázni szeretne, mert riasztó igazságokat tartalmaz. Hogyan eteti a rák iparág a betegségről, mialatt cenzúrázza azon természetes rákmegelőző stratégiákat, melyek megakadályozhatnák már most a jövőbeni rákbetegségek kialakulásának 90 százalékát.
Ma a világon számtalan gyógyszer rendszer létezik: kínai orvoslás, Ajurvédikus gyógyszerek, tibeti orvoslás, nyugati gyógynövényes kezelés, amerikai indián gyógyszerek (sokféle változatban), esőerdő gyógynövények, amazóniai gyógyszerek, ausztrál őslakos gyógyszerek, Hawaii/Csendes-óceáni gyógyszerek, stb.

A gyógyszerek rendszere alapvetően a helyi régióban természetes körülmények között termő gyógynövények orvosi tulajdonságain alapul. Az ausztrál őslakos gyógyszerek például, az ausztrál kontinens természetes sivatagi környezetben előforduló gyógynövényeken alapul. A tibeti gyógyszerek Tibet vad, magas hegységeiben növő orvosi hatású növényeit jelentik. Az amazóniai orvoslás az esőerdőben bőségesen növekvő biodiverzitás természetes növényeit használja.

Megállapított tény, hogy bármelyik gyógyszer-rendszerben található kezelési mód a mellrákra.
A kínai orvoslásban a rákot különböző nézőpontból közelítik meg: az ötelemes rendszert inkább használják, mint a tradicionális allopatikus nyugati elgondolást; a kezelési protokoll lehet különféle orvosi gyógynövények receptje, mely szinergikus hatása erősíti és támogatja a test vele született rákellenes belső védelmi mechanizmusát.

Más szavakkal, ha mellrák elleni kezelések, kúrák keresése miatt keresztülutazná a világot, több száz, ha nem ezer megoldást találna, amely különböző kultúrákat, földrajzi és orvosi paradigmákat ölel át. És ezek a kezelések valóban hatásosak: a mai tudományos kutatók egyre nagyobb számban fedezik fel ezeket a természetes rákellenes szereket, melyek azonosítható rákellenes összetevőket tartalmaznak és számtalan módon hatnak. Elzárhatják a vérszállítást a rákos tumorok felé, elpusztítják a rákos sejteket (sejthalál), leállítják a rákos sejtek többszöröződését, feljavítják az immunrendszer funkcióit, stb.

A szó szoros értelmében több száz különböző kezelési mód létezik a világ, különböző kultúráiban. Sok, így például a kínai orvoslás, aprólékosan dokumentált, és több ezer éves kutatás és klinikai tapasztalaton alapul. Megszámolhatatlan emberi életet mentett meg az egész világon. Mégis, a nyugati rák iparág, amely magába foglalja a rákklinikákat, a gyógyszercégek által alapított rákkal foglalkozó non-profit szervezeteket, gyógyszergyárakat, kórházakat, orvosokat, orvosi egyetemeket, és orvosi újságokat, jelenleg is eltér ettől az úttól, elutasítja a nők jogát az információ hozzáféréséhez, és megkérdőjelezi ítélőképességüket a mellrák kezelése vagy megelőzése döntésükben. A hagyományos nézőpont az egyetlen dolog, melyre a nőket megtanítják. Ezek alapvetően a veszélyes kezelések: kemoterápia, besugárzás és a sebészeti beavatkozás.
A hagyományos orvoslás mindent nem tud szabályozni, ezért a profitkereső gyógyszercégek lejáratott kuruzslóknak nevezik. Minden támogató bizonyítékot eltüntetnek, sőt az orvosok még el is riasztják a nőket azoktól a terápiáktól, amelyek segíthetnék őket. Például: minden kemoterápiás beteget meggyőznek, hogy kerülje el a antioxidáns étkezési kiegészítőket a teljesen hibás orvosi koholmány alapján, mely szerint az antioxidánsok "akadályozzák" a kemoterápiás kezeléseket. (A valóságban ezek pusztán megvédik az egészséges sejteket a kemoterápia mérgező hatásától.)

A mindenre kiterjedő rák iparág, a hibás hatóságával, és domináns helyzetével, nem csak lejárattak minden olyan orvoslást, mely eltér az övékétől, sikeresen törvényen kívül helyezték a legjobban működő rendszereket, a tapasztalt gyógynövény specialistákat (akik számtalan generáció óta megőrizték a természetes gyógyítás tudását) büntetőjogi eljárás alá helyeztették. Ez megmagyarázza, hogy miért vannak az alternatív gyógyászat legjobb klinikái az USA területén kívül. A rákbetegség gyógyítása - alternatív klinikákon - törvényen kívüli az USA-ban. Jelenleg illegális tevékenységnek minősül a gyógynövény mesterség, például még a rákos betegek kúrálásának kísérlete is. A törvény alapján az ilyen személy a szövetségi börtönbe kerülhet. Így marad egyetlen megoldás, a kemoterápia, amelyet hamarosan megismerhet, valójában szívbénulást, agykárosodást és maradandó vesesérülést okoz. A mellrák hagyományos kemoterápiás kezelése Önnek, mint betegnek élethosszig tartó, minden belső szervet érintő problémát fog okozni.
Az információ cenzúrázásán és a kezelések megválasztásával a rák iparág saját maga szemellenzőt visel, amely a gyógyszereken és sebészeten kívül minden más gyógyítási lehetőséget kizár. A rák iparág azt is akarja, hogy minden nő ugyanazt a szemellenzőt viselje, ebből ered a tudatlanság stratégiája. Minél kevesebb nő tudja a megelőzés és mellrák gyógyításról, annál könnyebben hajtják őket a nyerészkedő kezelések karámjába, amelyet a hagyományos rákkezelő központok irányítanak és amelyekre a gyógyszercégekkel kapcsolatban álló non-profit alapítványok is erős nyomást gyakorolnak.

A tudatlanság ezután egyetlen választási lehetőséget biztosít a nőknek, a hagyományos rákterápiát. Mivel minden más kezelést lejárattak, elutasítanak vagy törvényen kívül helyeztek, az USA-ban élő nőknek egyetlen menü maradt: kemoterápia, besugárzás és sebészet. Ez pontosan az, amit a nagy gyógyszergyárak akarnak, mert ez az, amit folyamatossá teszi a betegség meghosszabbítását és az ezzel összefüggő profitot. A rák iparágat nem érdekli igazán, hogy segítsen a nőkön - csak az, hogyan tud belőlük nyereséget termelni. Megrémisztő stratégia alkalmazásával rángatják bele a nőket a toxikus kezelésekbe. Például elmondják, hogy hat hónapja van az életéből, ha nem vesz részt a kemoterápiás kezelésben.” 

forrás:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése