2011. december 17., szombat


Egy gyógytea az indiánoktól:

Lassan 100 éve lesz annak, hogy egy René Caisse nevű nővér Kanadában mellrákos lett, és már nem voltak illúziói. Összetalálkozott egy gyógyító indián törzs, vezető sámánjával, akitől megkapta a törzs szent főzetét, egy gyógynövényekből készült teát, amitől a nővér teljesen meggyógyult.
Ezek a gyógynövények együttesen vértisztító hatásúak, sőt megszüntetik a tumorokat is. Külön-külön nem túl hatásos növények, de együttesen ritkán tapasztalható mértékben felerősítik egymás hatásait. A gyógynövények megerősítik a test enzim-rendszerét, hormon-rendszerét, ami felerősíti az immunrendszert és ezzel a szervezet képes kikúrálni a saját betegségét. A gyógynövények együtt daganat-csökkenést idézhet elő bizonyos rákos esetekben és áttétek kialakulásának kockázatát lényegesen csökkentik. Szinte mindenkinél meghosszabbíthatja az életet, enyhíti a fájdalmat és szenvedést. De csak azoknál volt hatásos, akiknél a létfontosságú szervek egészségesek voltak még.

A tea leírása, összetétele:
       
    -   21 egységnyi bojtorján apróra vágott, napon szárított gyökere, melyet már a régiek is vértisztító orvosságnak használtak, a gyökér vízelhajtó és izzasztó szerként, bőr- és mellbetegség ellen használatos.
    -   16 egységnyi birkasóska napon szárított levelei, szára, mely a méregtelenítésben segít.
    -     4 egységnyi csúszós szilfa napon szárított belső kérge, melyet a torok és az emésztőcsatorna panaszainak enyhítésére használnak.
    -     1 egységnyi török rebarbara napon szárított gyökere, mely jó a vesebeteg, vagy a csontritkulásos betegeknél is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése