2011. december 10., szombat

Mindig van remény, ezt tudasd magaddal és higgy is benne!

Még akkor is, mikor körülötted már lemondtak a gyógyulásodról. Ez a Te életed, ezért Te sohasem mondhatsz le róla!
   Nem állítom a gyógyulást, csak megmutatok egy másik lehetőséget, talán segíthet. Hiszen ha csak egyetlen embernek segíthetek e más út megmutatásával, már elértem célomat.

Kár, hogy mi nyugati emberek kezdjük elfeledni a gyógynövények adta lehetőséget, sőt valamilyen rossz szándékú kuruzslásnak tekintik sokan az úgynevezett természetgyógyászatot. Kérdés, mi rossz van abban, ha valaki él a természet adta lehetőségekkel? Vagy miért rosszabb a természetes, mint a mesterséges? Később még bővebben foglalkozok e kérdéskörrel, de most tekintsünk előre a lehetőségek felé és a megoldások reménye felé.

                                                       Milyen betegség a rák?


Sokan nem tudják, de egyszerűen besorolhatjuk a hiánybetegségek sorába! Igen, van genetikai hajlam és örökletes adottság is egyeseknél, de ez a kialakulás nagyobb lehetőségét vetíti előre, nem e leküzdhetetlenséget. Tehát itt az első reménysugár a daganatos betegségekkel kapcsolatban, mivel ha hiánybetegség, akkor van lehetőségünk ezt a hiány mihamarabb pótolni szervezetünk számára, hogy esélyt adjunk a regeneráló képességének feltámadásához!
Betegségeink több mint 75%-a a  hiánybetegségkörébe tartozik. A tápanyag hiánya okozta nem megfelelő működése sejtjeinknek, a hiány következtében gyengülő immunrendszer és gyenge ellenálló képessége szervezetünknek. Lelassulnak a védekező mechanizmusok és egyre kevésbé működnek a megújulási folyamatok.

                                             Miért van egyre több hiánybetegség?

Mert az ember a táplálék lánc csúcsán van, és mivel táplálékaink egyre kevesebb tápanyagot tartalmaznak, ezért nálunk jelentkezik leginkább az összeadódó hiány. Nemzetközi és hazai kutatások is folynak ez irányban, és bizony jelentősen csökken a növények tápanyagtartalma, ezáltal az állatoké is. Ennek sok oka lehet, de leginkább a kimerülő termőföldek, a kemikáliák és vegyszerek hatásai, valamint a génmódosítások is szerepet játszhatnak az ásványi anyagok csökkenő mennyiségének. Hazai kutatások kimutatták, hogy egy kilogramm zöldségben 30-40%-al kevesebb ásványi anyag, vitamin tartalom van, mint 30 évvel ezelőtt. Ez egy átlagos érték, van amiből drasztikusabb a csökkenés. Tehát, ha táplálékaink nem elég táplálóak, akkor nekünk kell más úton pótolnunk!
A WHO folyamatosan kutatásokat végez e téren és közben pályázatokat is kiír. Felismerve, hogy korunk leginkább fenyegető veszélye épp a tápanyagok hiányától kialakuló betegségek egyre nagyobb száma. Például a kalcium eltűnése a táplálékainkból, már közvetlenül 147 betegség kialakulásáért felelős a WHO szerint. Felismerve azt, hogy az eddigi kalcium készítmények nem eléggé hatékonyak, pályázatot írt ki egy sokkal jobban felszívódó kalcium készítményre. Az eddigi készítmények 20-30%-ban szívódtak fel és a többi sajnos lerakódott nem kívánatos helyeken. A pályázaton nyertes készítmény viszont csaknem teljesen, 98%-ban felszívódik, ionos formájú, nem ásványi kalcium és nem rakódik le a felesleg.
E kalcium készítmény itt beszerezhető: http://goo.gl/IuY2z
Sokan csak a csontritkulással kötik össze a kalciumot, pedig jelentősége szervezetünkben sokkal összetettebb! Hiszen a kalcium segít sejtjeink számára eljuttatni a tápanyagot és kiüríteni a salakanyagot. Igen fontos jelentőséggel bír az egészségünk szempontjából!

A WHO felhívja a figyelmet egy olyan természetes tápanyagforrásra is, mely pótolhatja szervezetünk számára szinte az összes létező, és fontos tápanyagot. Ez a Spirulina alga, mely a WHO megfogalmazása szerint: maga a tökéletes táplálék! Természetes és óriási lehetőség immunrendszerünk felerősítéséhez! Táplálkozásunk tökéletesítéséhez!
A Spirulináról bővebben: http://goo.gl/pZjPd

Tehát a megoldás lehetősége kezünkben is lehet e tudatos táplálkozással!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése